MOL Aréna Sóstó meg­közelítése

Budapest valamint Siófok felől az M7-es autópályát a 64. számú kijáratnál kell elhagyni, Székesfehérvár-Centrum irányába. A városba érkezve körülbelül 2 km-t kell haladni a Sárkeresztúri úton, egyenesen a belváros irányába, majd a Széchenyi út - Csíkvári út kereszteződésében a körforgalmat a Csíkvári út irányába kell elhagyni, innen körülbelül 300 méterre található a MOL Aréna Sóstó.

Győr felől a 81. sz. útón lehet a várost megközelíteni. Székesfehérvárra érkezve a 81.sz. úton (Móri u.,- Várkörút, - Budai út, - Széchenyi út) kell haladni. A Széchenyi út - Csíkvári út kereszteződésében a körforgalmat az első kijáraton a Csíkvári út irányába kell elhagyni, innen körülbelül 300 méterre található a MOL Aréna Sóstó.

Siófok irányából a 7-es számú főúton keresztül is meg lehet közelíteni a MOL Aréna Sóstót. A Balatoni úton az InterSpar melletti körforgalmat a vasúti kereszteződés felé kell elhagyni, majd a vasúti átjárón áthaladva a Csíkvári útra érkezünk, ahonnan körülbelül 800 méterre található a MOL Aréna Sóstó.

Helyijáratos busz menetrendek

MOL Aréna Sóstó megközelíthető helyijáratos autóbuszokkal is. A Stadion megállót érinti a 11, 11A, 40 és 41 jelölésű buszjárat. A teljes autóbusz-menetrendért kattintson ide.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásár téren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban, a térképen hazai szurkolói parkolóként jelölt területen parkolhatnak.

Kerékpár parkolóról, és a szgk. parkolók számáról nincs fellelhető infó a korábbi szurkolói cikkekben