MOL

Magyarország legnagyobb vállalataként a MOL elkötelezett támogatója a hazai sportéletnek. A vállalat sporttámogatási programjának kiemelt pillére a MOL Fehérvár FC-vel való közel egy évtizedes együttműködés.

A MOL Fehérvár FC több mint 70 éves történelmével a magyar labdarúgás egyik vidéki fellegvára. A hazai és nemzetközi porondon egyaránt sikeres csapat életébe 2010-ben lépett be a vállalat. A MOL és a futballklub kapcsolata organikusan fejlődött, az évek során egyre magasabb szintre emelve az együttműködést.

A MOL és a Vidi szponzorációs együttműködése új távlatokat nyitott meg a csapat és a magyar foci számára is, hiszen a hazai bajnoki és kupasikerek mellett az európai kupaporond résztvevőjévé vált a klub. Az évek során a csapat teljesítménye és fejlődése töretlen maradt.

Éppen ezért a MOL 2018 júliusában úgy döntött, még magasabb szintre emeli együttműködését a székesfehérvári klubbal. Ennek értelmében a vállalat a 2018 nyarán induló szezontól immár névadói minőségben támogatja a székesfehérvári együttest.

A kapcsolat megerősítése azóta egy újabb állomással bővült, hiszen a MOL, a klub és a város együttműködésének köszönhetően a Sóstói Stadion új neve MOL Aréna Sóstó lett. Az új létesítmény minden szempontból megfelel az UEFA szigorított, IV-es kategóriájának elvárásainak, és valóban európai színvonalat képvisel. Azonban ez nemcsak egy aréna, hanem a játékosok második otthona és egy közösségi tér, ahova a családok kijöhetnek szórakozni, kikapcsolódni.